Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops Cold War

Itt a Call of Duty: Black Ops Cold War launch trailere

Az Activision nem hagyta az utolsó pillanatra a dolgot.

2020.10.27. 15:13 | GeryG | kategória: Játék

Általában egy játék egy-két nappal a premierje előtt szokott launch trailert kapni, de azért néha előfordul, hogy a készítők vagy a kiadó akár hetekkel előre is bemutatja a kedvcsinálót. Ez a helyzet most is a Call of Duty: Black Ops Cold War esetében.

A játék ugyebár november közepén érkezik, ám a megjelenést reklámozó előzetes már itt is van. Az alábbi pontosan egyperces trailerbe annyi mindent zsúfoltak bele, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Van itt minden Ronald Regantől kezdve a motoros szánon menekülésen át és a helikopteres lezuhanáson keresztül a kötelező robbanásokig.

Bár ez csak egy előzetes, a grafika elég mutatósnak ígérkezik, de persze a puding próbája az evés. Mindenesetre a tavalyi epizód után nagy blama lenne az Activisionnek, ha látványvilág terén visszalépnének egyet. A video alapján viszont ettől nem nagyon kell tartani.

A Call of Duty: Black Ops Cold War már csak azért is fontos mérföldköve lehet a franchise-nak, mert ezzel lép be a következő konzolgeneráció ajtaján. A játék ugyanis PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett természetesen már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni november 13-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops Cold War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops Cold War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló