Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Turrican Flashback

Négy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjtemény

Újabb pakk érkezik PlayStation 4-re és Switchre.

2020.10.29. 15:49 | Dino | kategória: Játék

Ha valakinek nem lenne szimpatikus a szeptemberben bejelentett két Turrican Anthology gyűjtemény, annak egy harmadik választási lehetősége is lesz. Az ININ Games ugyanis kiadja a Turrican Flashback névre keresztelt csomagot, amelyben a legendás akciójáték négy epizódja lesz megtalálható.

A csomag tartalmát a Factor 5 fejlesztői válogatták ki, megpróbálva még szélesebb közönség számára vonzóvá tenni a gyűjteményt. Konkrétan a következő részekre esett a választásuk:

  • Turrican
  • Turrican II: The Final Fight
  • Mega Turrican
  • Super Turrican

A felújítást a Ratalaika Games végzi, de az eredeti fejlesztők, azaz a Factor 5 tagjai közül is részt vesznek a munkában. Átdolgozták az irányítást, hogy kényelmesebb legyen a lövöldözés, emellett pedig shaderekkel és háttérképekkel szabhatjuk testre a játékot, hogy ízlésünknek megfelelő formában jelenjen meg a monitoron.

Segítségként pedig visszatekerési funkciót és mentési lehetőséget is kapunk, hogy könnyebben abszolválhassuk a hatalmas pályákat és a bossok legyőzését. A háttérben pedig természetesen változatlanul Chris Huelsbeck zenéje szól.

Cikkajánló
Két pakkban érkezik a felújított Turrican
És még limitált dobozos kiadás is jön belőle.
» Olvasd el!

A Turrican Flashback csomag PlayStation 4-re és Nintendo Switchre készül, és 29,99 euróért lesz kapható hamarosan. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Négy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjtemény
Négy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjteményNégy játékot tartalmaz a Turrican Flashback gyűjtemény

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló