Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 6

A Ubisoft megint csúsztatja a játékait

Ezúttal a Far Cry 6 és a Raindbow Six Quarantine a soros.

2020.10.30. 16:36 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft ez év elején minden futó projektjét elnapolta. Így eshetett meg az is, hogy a Watch Dogs Legion csak a napokban debütált. A francia kiadó akkor még nem is a koronavírus miatt kényszerült erre a drasztikus lépésre, hanem azért, mert az utóbbi években egyre több olyan játék került ki a kezeik közül, amely vagy technikailag, vagy tartalmilag állt messze a késztől. Vagy épp mindkét tekintetben. Most viszont úgy néz ki, hogy a koronavírus készteti őket hasonló lépésre.

Cikkajánló
Watch Dogs Legion teszt – A Ubisoft kezdi már kapiskálni?
A francia kiadó elkészítette története talán legzseniálisabb világát, de ki is tudja használni?
» Olvasd el!

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy két milliók által kíváncsian várt akciójátéka, a Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine is csak a következő pénzügyi évben, vagyis leghamarabb 2021 áprilisában jelenhet meg. A Far Cry 6 eredetileg jövő februárban debütált volna, míg a Rainbow Six Quarantine még ebben a naptári évben. Utóbbi játék premierje már nem első alkalommal csúszik.

Nem áll túl jól a francia kiadó szénája. Idén így már csak az Assassin’s Creed Valhalla (és esetleg az Immortals Fenyx Rising) számít komolyabb megjelenésre tőlük. Az olyan projektek állapota, mint a Skull & Bones, a The Settlers vagy a Beyond: Good & Evil 2 továbbra is bizonytalan. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Far Cry 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló