Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow Man: Remastered

Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!

22 év után kap felújított verziót a Valiant képregényéből készült akciójáték.

2020.11.17. 16:00 | Dino | kategória: Játék

A játékfelújításokra szakosodott Nightdive Studios tavasszal jelentette be, hogy dolgoznak az 1999-es Shadow Man Remastered verzióján, amelyet valamikor jövőre terveznek piacra dobni. Most pár screenshot érkezett tőlük, amelyeken összehasonlíthatjuk az új változatot a 21 évvel ezelőtti eredetivel.

A PC-re és konzolokra is készülő Shadow Man: Remastered többek közt 4K-s támogatást, felturbózott vizuális effekteket, dinamikus megvilágítást, HDR renderelést és kontrollertámogatást ígér. Egyúttal belerakják az 1999-ben kivágott részeket is.

A felújított verzió a Nightdive Studios saját KEX engine-jére épül, amelyet olyan játékokhoz használtak már, mint a System Shock: Enhanced Edition, a Turok, a Turok 2: Seeds of Evil, a Blood: Fresh Supply, és a Strife: Veteran Edition. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!
Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!Hasonlítsd össze a Shadow Man: Remasteredet az eredetivel!
Shadow Man: Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Man: Remastered

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló