Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow Man

Felújított verziót kap a Shadow Man is

22 év után kap leporolt verziót a Valiant képregénye alapján készült játék.

2020.03.18. 17:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

Pár napja jelentette be a Nightdive Studios, hogy készül a Blade Runner felújított verzióra, és máris újabb játék remastereléséről érkezett hír tőlük. Ez pedig nem más, mint az 1999-es Shadow Man.

Az eredetileg PC-re, PlayStationre, Nintendo 64-re és Dreamcastra megjelent akció-kalandjáték a Valiant Entertainment SHADOWMAN képregényein alapult. A program 2013-ban elérhető lett a GoG-on, de ez akkor nem jelentett semmiféle felújítást, mindössze az aktuális rendszereken futtathatóvá tették a játékot.
Az alábbi video a játék 1999-es trailere.

A Shadow Manben az élők világát kell megvédenünk a halottakéból, azaz a Deadside-ból érkező démoni erőktől. A felújítás 4K-s grafikát ígér, szélesképernyős megjelenítéssel, modern grafikai megoldásokkal (dinamikus shadow mapping és per-pixel lighting, antialias stb.), feljavított vizuális emelekkel, HDR rendereléssel, valamint kontrollertámogatással

A Shadow Man remasterelt verziója PC-n, valamint PlayStation, Xbox és Switch konzolokon lesz elérhető. Megjelenése valamikor 2021-ben várható.

Végül pedig egy kis érdekesség a Shadow Manhez kapcsolódóan: 1999-es cikkünk megjelenését követően a hazai forgalmazó PR-osa kifogásolta, hogy a negatívumok közé le mertünk írni egy ilyet, hogy „Kissé sablonos és unalmas játékmenet”. Azt mondta, hogy ha rontjuk az üzletét, akkor a kijelentésünket alaposan támasszuk is alá. Mindezt annak fényében nem igazán tudtuk értelmezni, hogy a játék amúgy 84%-os értékelést kapott... ■

Shadow Man
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Man

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló