Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Devour

A hónap végén együtt retteghetünk – jön a Devour

A kooperatív horror kalandjátékban egy megszállott szektavezérrel fogunk bújócskázni.

2021.01.08. 16:06 | GeryG | kategória: Játék

Újabb indie horror kalandjáték van érkezőben, amely ezúttal a kis brit fejlesztőcsapat, a Straight Back Games stúdiójából kerül ki. A Devour a szokásos ijesztgetésnek tűnik, de lehet egy előnye sok konkurensével szemben: ebben lesz kooperatív mód.

A Devour története egy szektáról szól, amelynek vezetője, bizonyos Anna Puerta megidéz egy démont, Azazelt, aki annak rendje és módja szerint megszállja őt. Mi, a szekta néhány még épp időben eszmélt tagjaként megpróbáljuk megakadályozni egykori vezetőnket, hogy Azazel bábjaként egy még nagyobb gonoszt szabadítson a világra. Csakhogy Anna a megszállottság miatt démoni erőre és haragra tesz szert, és vadászni kezd ránk.

A játék tehát egy klasszikus ijesztgetős horror lesz, amely rövid, legfeljebb egyórás meneteket ígér. Ám mindegyik menet más és más lesz, hogy hosszú távon is legyen benne újdonság. A rémisztő kalandokat egyedül, de akár négyfős kooperatív módban is át lehet élni, a feladatunk pedig rituálék segítségével kiűzni Annából a démont és megmenteni a világot.

A Devour kizárólag PC-re fog megjelenni január 28-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A hónap végén együtt retteghetünk – jön a Devour
A hónap végén együtt retteghetünk – jön a DevourA hónap végén együtt retteghetünk – jön a DevourA hónap végén együtt retteghetünk – jön a DevourA hónap végén együtt retteghetünk – jön a DevourA hónap végén együtt retteghetünk – jön a DevourA hónap végén együtt retteghetünk – jön a DevourA hónap végén együtt retteghetünk – jön a Devour

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló