Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King's Bounty II

Nyár végén érkezik a King's Bounty II

Még kell pár hónap a fejlesztőknek a teszteléshez és finomhangoláshoz.

2021.02.15. 14:00 | Dino | kategória: Játék

Még a commodore-os időszakban, 1990-ben jelent meg a King's Bounty, a New World Computing körökre osztott fantasy játéka. A programmal gyakorlatilag lefektették az alapokat a későbbi Heroes of Might and Magic szériához. A King's Bountyról azonban ezt követően hosszú ideig nem hallhattunk. Egészen 2007-ig, amikor az orosz 1C kiadó megszerezte a szükséges jogokat, és egy évvel később kiadták a King's Bounty: The Legendet.

Ezt a játékot aztán számos újabb epizód követte, sorszámozott folytatást azonban azóta se kapott a több mint 30 évvel ezelőtti program. Ez azonban változni fog, 2019 nyarán ugyanis bejelentették a King's Bounty II-t, amely RPG elemekkel igyekszik színesebbé tenni a körökre osztott taktikai játékmenetet.

A 1C-nél a bejelentéskor még 2020-ra tervezték a King's Bounty II kiadását, majd idén márciusra csúsztatták, azonban most úgy döntöttek, még több időre van szükség, hogy az elvárásoknak megfelelő játék készülhessen el. Az új kitűzött megjelenési dátum pedig 2021. augusztus 24.

A fejlesztők elmondása szerint a program kész van és játszható, de szükség van még további időre a tesztelésre, finomhangolásra és a hibák javítására.

A King’s Bounty II PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni, várhatóan idén nyár végén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

King's Bounty II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King's Bounty II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló