25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Céginfo

Fulqrum Publishing (korábban 1C Entertainment)

Az egyik legnagyobb és legismertebb orosz videojáték-kiadó. A céget 1991-ben Boris Nuraliev alapította még 1C Entertainment néven, és az évtizedek során olyan játékok megjelenésében működött közre, mint a Men of War franchise (és korábbi iterációi) vagy az IL-2 Sturmovik széria. Előszeretettel karolnak fel kisebb projekteket, nem áll távol tőlük a háborús stratégiák műfaja. A kiadó 2022-ben nevet váltott, azóta Fulqrum Publishing néven tevékenykednek tovább.

Játékok

Dread Templar

2023. január 26.

PC

Légy te a legfélelmetesebb lény a pokol bugyraiban!

» Játékadatlap: Dread Templar

Forgive Me Father 2

2023. október 19.

PC

Bújj újra a pap bőrébe, hogy még mélyebbre merülj az őrület sötét bugyraiba! Tonnányi akció, sok száz liternyi vér és őrült ellenfelek várnak ebben a Lovecraft-FPS-ben!

» Játékadatlap: Forgive Me Father 2

Hyperviolent

2023. április 6.

PC

A Commodus Asteroid 27-C felszínén egy seregnyi szörnyeteg vár, hogy halomba lőjük őket. A játék a '90-es évek klasszikus FPS-ei előtt tiszteleg mind játékmenetével, mind látványvilágával.

» Játékadatlap: Hyperviolent

Kapital: Sparks of Revolution

2022. április 28.

PC

Városépítős stratégiai játék, amelyben az első világháború után kezdheted meg munkádat egy porig rombolt város polgármestereként.

» Játékadatlap: Kapital: Sparks of Revolution

King's Bounty II

2021. augusztus 24.

PC, PS4, X1, Switch

» Játékadatlap: King's Bounty II

Men of War II

2024. május 15.

PC

A második világháború keleti és nyugati frontján is harcba vonulhatunk a Szövetségesek, a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom oldalán. Több száz különböző egység, történelmileg hiteles küldetések és ötfős kooperatív mód is várja a játékosokat.

» Játékadatlap: Men of War II

New Arc Line

2024.

PC, PS5, XSX

Steampunk szerepjáték New Arc városában, ahol a varázslat és technológia feszül egymásnak. Itt kell megtalálnod a gyógyírt a családodat sújtó kórságra, de nem lesz könnyű dolgod.

» Játékadatlap: New Arc Line

The Pegasus Expedition

2022. október 20.

PC

Az emberiség pusztulását kell megakadályoznunk azáltal, hogy új otthont találunk neki a Pegasus-galaxisban.

» Játékadatlap: The Pegasus Expedition

Warpaws

2023.

PC

Kuktyák és macskák ősi konfliktusát zárhatjuk le második világháborút idéző hadigépezetekkel ebben az új valósidejű stratégiában.

» Játékadatlap: Warpaws