Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RAILGRADE

Földönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADE

A nem túl vidám jövőben egy összeomlott gazdaság romjain kell kiépítenünk vasúthálózatunkat.

2021.02.15. 15:21 | GeryG | kategória: Játék

Vonatos játékból szerencsére meglehetősen sok van, évtizedek óta hálás téma ez a fejlesztők szemében. Most is ez ihlette meg a Minakata Dynamics stúdió csapatát, akik azonban a klasszikus témaválasztás (vonatozás a hősidőktől napjainkig) helyett az egészet áthelyezték a távoli jövőbe. Sőt, ha már jövő, akkor mindjárt a bolygót is lecserélték egy idegen világra.

A RAILGRADE egy olyan nem túl vidám jövőben játszódik, amikor az emberiség már számos bolygót meghódított, ezeken kisebb-nagyobb önfenntartó gazdaságokat is ki tudott alakítani, ám cserébe minden a világot irányító gigavállalatok kezében van. A játék is egy olyan bolygóra kalauzolja majd a játékosokat, ahol a helyi gazdaság összeomlott és romokban hever, ám a bolygón így is akad még bőven kifejtésre váró nyersanyag.

Ezért a Nakatani Chemicals vállalat a bolygóra küld minket, hogy klasszikus vasúti hálózatok kiépítésével szállítsuk el a még kifejthető nyersanyagokat. A sztori tehát elég sci-fi, de a játékmenet már sokkal hagyományosabb: a szokásos vasúttervező és üzemeltető játékmenetre számíthatunk. Bár az előzetes és a képek alapján egy picit egy hullámvasút-tervezőre is emlékeztetnek a vágányok.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a RAILGRADE még valamikor idén megjelenhet kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Földönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADE
Földönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADEFöldönkívüli vonatos játék lesz a RAILGRADE

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló