Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel's Avengers

Dátumot kapott a Marvel’s Avengers újgenerációs kiadása

A PS5-re és XSX-re érkező változattal együtt megérkezik Hawkeye is a játékba.

2021.02.19. 09:06 | GeryG | kategória: Játék

A Square Enix és a Crystal Dynamics legutóbbi játéka, a Marvel's Avengers végül nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, de ez nem jelenti azt, hogy a készítők ne mennének végig a korábban maguknak kijelölt fejlesztési menetrenden. Ennek jegyében hamarosan megérkezik a játék kifejezetten PlayStation 5-re és Xbox Series X-re szánt változata, valamint vele együtt az új hős, Hawkeye is.

A fejlesztők ígérete szerint az új kiadás nem csak magasabb fps számot garantál a magasabb felbontás mellé, de a grafika általánosságban is szebb lesz. Magasabb felbontású textúrák, részletesebb modellek, kidolgozottabb animációk várják majd a rajongókat. Emellett az SSD-nek hála a töltési idők is jelentősen lerövidülnek majd.

Azok, akik korábban már megvették a játékot PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, természetesen ingyen kapják meg az újgenerációs kiadást, illetve az új konzolokon ott folytathatják a hősködést, ahol az előzőn abbahagyták. És persze a konzolok közti közös játéknak sincsen semmi akadálya.

Az új kiadással együtt megérkezik a játék új szuperhőse, Clint Barton, avagy Hawkeye is. A Future Imperfect története onnan folytatódik, ahol Clint Barton tanítványa, Kate Bishop Operation: Taking AIM hadművelete befejeződött. A játékosok többet megtudhatnak Hawkeye a SHIELD vezetője, Nick Fury utáni kutatásáról, aki véleménye szerint segíthetne megfékezni az AIM felemelkedését. Keresése eredménye azonban helyette végül egy Monica Rappaccini által épített veszedelmes új fegyvert fedett fel, ami megváltoztathatja az emberiség sorsát. Utazása során Clint egy időhajlító kísérletben találja magát, mely során egy kozmikus erők által elpusztított jövőbeli Földön találja magát, ahol Maestro, Hulk öregebb és őrültebb változata várja, aki legalább olyan eszes, mint amilyen erős.

Cikkajánló
Marvel’s Avengers teszt – A rajongás hatalma
A Crystal Dynamics kifacsarta a maximumot Larából, de mit tud kezdeni egy maréknyi szuperhőssel?
» Olvasd el!

A Marvel’s Avengers PS5-re és XSX-re szánt kiadása, valamint a Hawkeye DLC is március 18-án fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marvel's Avengers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Avengers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló