Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Fights in Tight Spaces

Bunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight Spaces

Körökre osztott pofozkodás egyedi látványvilággal.

2021.02.19. 09:17 | GeryG | kategória: Játékhírek

A mode7 kiadó gondozásában fog megjelenni néhány napon belül a Ground Shatter stúdió új verekedős-stratégiai játéka, a Fights in Tight Spaces. A cím elég beszédes, hiszen a játékban valóban szűkös helyszíneken kell kiosztanunk néhány John Wicket is megszégyenítő sallert, ráadásul mindezt körökre osztva és kártyákra építve.

A Fights in Tight Spaces valóban egyedi keveréknek ígérkezik. A játékmenet lényege tulajdonképpen több klasszikus zsánerből építkezik. Egyrészt minden az XCOM játékokéhoz hasonló körökre osztott rendszerben történik. Másrészt az ütéseinket, rúgásainkat, védekezésünket, mozgásainkat és minden egyéb akciónkat előre összeállított kártyapaklikból játszhatjuk ki. Mindezt megbolondították egy elég minimalistának tűnő, de épp ettől stílusosnak ható grafikával.

A Fights in Tight Spaces korai változata a tervek szerint február 24-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

előző
következő
Bunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight Spaces
Bunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight SpacesBunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight SpacesBunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight SpacesBunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight SpacesBunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight SpacesBunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight SpacesBunyó szűkös helyeken – jön a Fights in Tight Spaces
Fights in Tight Spaces
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fights in Tight Spaces

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2021.02.20. 17:35
Ez eléggé tetszik. Kipróbáltam a Prologue-ot (demót) és tetszett.
Bár még nem értem. Sosem játszottam ilyesmi játékot (ami videójáték és deck builder - számomra a deckbuilder az mondjuk a Dominion nevű társasjáték). Szóval nem telejesn értem, hogy mitől builder: oké, hogy a harc végén kérhetek egy kártyát, ami bekerül a paklimba, de pl kidobni nem tudok belőle. Meg azt sem értem, hogy meccsenként új deck készül, akkor meg pláne nem értem az értelmét. Azért remélem nem az lesz, mint az ilyesmiknél, hogy a mindenvivő kártyáért külön kell fizetni.
ajánlott olvasnivaló