Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Steampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Egy nyuszival indulhatunk bosszúhadjáratra, hátunkon egy gigantikus méretű vasököllel.

2021.03.30. 19:13 | GeryG | kategória: Játék

Nyuszi ököl vasököl, oda üt, ahova… nagyjából így is felvázolhatnánk a TiGames stúdiójában készülő játék, a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch mottóját. A játék ugyanis egy veterán nyúlkatonáról (nem, semmi köze a S.W.I.N.E. nyulaihoz) szól, akinek nem akármilyen fegyver van a birtokában.

A történet Torch Cityben játszódik, amely néhány éve esett el a Machine Legion seregeivel szemben. A várost egykor mindenféle állat lakta, akik ma már zsarnok elnyomásban tengetik életüket. A játékosok Rayton, az ellenállás egykori katonája, egy nyúl bőrébe bújhatnak, aki az elvesztett háború után visszavonultan élt. Ám egy nap a hatalom erőszakkal elhurcolja a barátait, ez pedig bosszúra és tettre készteti Raytont.

Hősünk előkapja a spájzból a hátára szerelhető gigantikus vasöklöt (szó szerint, egy hatalmas fém ökölről van szó), és útnak indul, hogy kiszabadítsa barátait. Mindez játékmenet szempontjából egy oldalnézetes metroidvania játékban ölt majd testet, ahol egy hatalmas, rejtélyekkel teli világot fedezhetünk fel. Út közben elkerülhetetlen, hogy harcoljunk és időnként fejtörőket oldjunk meg. A csaták a fejlesztők ígérete szerint nem csak pörgősek, de változatosak is lesznek. Rayton nem csak az öklöt, de szükség szerint egy ostort vagy egy fúrószerű fegyvert is bevethet.

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de elvileg még idén megérkezhet PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Steampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch
Steampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow TorchSteampunk Jazz Jack Rabbit?! – Készül a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló