Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hotel Architect

Építs saját szállót a Hotel Architectben!

A játékban a világ számos látványossága mellett felhúzhatjuk álmaink szállodáját.

2021.04.25. 13:56 | GeryG | kategória: Játék

A Pathos Interactive legutóbb a vegyes fogadtatású Bannermennel hívta fel magára a figyelmet. A középkori városépítős téma nem annyira feküdt a csapatnak, de talán egy másik stratégiai irány, a tycoon játékoké már jobban fog. Ezért következő játékuk a Hotel Architect lesz, amely nem meglepő módon egy szállodamenedzser tycoon lesz.

A Hotel Architectben először is kinézünk magunknak egy nem túl drága parcellát a világ valamely turistacsalogató nevezetessége vagy látványossága mellett, megvesszük, aztán jöhet a tervezés. Miután kitaláltuk, hogy miként álljanak a falak, hol legyenek az ablakok és ajtók, felbérelhetünk egy kivitelezőt, aki terveinkből kész épületet farag. Ezt követően jöhet a belső építészet és a lakberendezés, a tapéták és szőnyegek kiválasztása, a berendezési tárgyak és bútorok összeválogatása. Ha ezen is túl vagyunk, akkor már csak a vendégek fognak hiányozni a szállodából.

Szállodánkat tényleg számos nevezetesség mellett felhúzhatjuk, így Londonban, Párizsban, az Amazonas mentén vagy épp Egyiptomban vagy Las Vegasban. Mindegyik terep más kihívásokkal kecsegtet. Hogy ne egyedül kelljen minden nyűggel foglalkoznunk, tanácsadókkal vehetjük körbe magunkat. A pénzügyi tanácsadó a hotel gazdaságosságát növelheti, a menedzser az üzemeltetésben segít, míg a jogász az ellenünk indított pereket söpri le az asztalról.

De persze a személyzetre is oda kell majd figyelni, ahogy a különféle szolgáltatások gördülékenységére is. Ha mindent jól csinálunk, akkor szállodánk busás jövedelemmel lát majd el, amiből aztán további parcellákat vásárolhatunk és tovább terjeszkedhetünk. Ám azt egyelőre nem tudni, hogy mindezt mikor. A Hotel Architect ugyanis egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, ezt a közeljövőben tervezik majd bejelenteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Építs saját szállót a Hotel Architectben!
Építs saját szállót a Hotel Architectben!Építs saját szállót a Hotel Architectben!Építs saját szállót a Hotel Architectben!Építs saját szállót a Hotel Architectben!Építs saját szállót a Hotel Architectben!Építs saját szállót a Hotel Architectben!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló