Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Let?s Build a Zoo

Több százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonban

A pixel art stílusú tycoonban rajtunk múlik, hogy jól megtervezett állatkertben vagy egyetlen nagy rezervátumban tartjuk-e állatainkat.

2021.04.30. 13:24 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Development néhány éve megmutatta, hogyan kell jó állatkertmenedzser játékot készíteni, a Planet Zoo azóta is viszonyítási alapnak számít a témában. Most viszont egy egészen más stílusú játék dolgozná fel újra a témát, ez lesz a pixel art grafikájú Let’s Build a Zoo.

A Springloaded Games stúdiójában készülő játékban természetesen saját állatkertünk megépítése és menedzselése lesz a feladatunk. Ennek kivitelezésében teljesen szabad kezet kapunk. Ha akarjuk, haladhatunk a hagyományos úton és állatainkat külön kennelekben és kifutókban neveljük és tartjuk. De ha jobban szeretjük a káoszt, akkor hagyhatjuk a kerítéseket és egyetlen nagy vadasparkot is létre hozhatunk.

A fejlesztők nem kevesebbet ígérnek, mint több százezer különböző állatot. Ebből azonban csak néhány száz lesz olyan, ami a valóságban is létezik. A többi már a játékosok fantáziáján múlik, ugyanis a beépített DNS-szerkesztővel mindenféle fajokat lehet házasítani, amiből aztán a legagyamentebb mutánsok jöhetnek létre. Így a kombinációk száma valóban a több százezres méretig nő.

A Let’s Build a Zoo a tervek szerint valamikor a nyár folyamán fog megjelenni kizárólag PC-re. A premiert egy zárt béta fogja megelőzni, de ennek dátuma egyelőre nem ismert. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Több százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonban
Több százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonbanTöbb százezer állatot nevelgethetünk a Let’s Build a Zoo tycoonban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló