Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ground Branch

A MicroProse adja ki a Ground Branchet

A taktikai akciójáték korai változata 2018 óta érhető el a Steamen.

2021.05.06. 17:25 | GeryG | kategória: Játék

A BlackFoot Studios csapata még 2018-ban indította útjára taktikai akciójátéka, a Ground Branch korai változatát a Steamen. Az FPS-ben kommandós csapatok csaphatnak össze terroristákkal kifejezetten taktikus játékmenetben. A fejlesztés az elmúlt években lassan, de biztosan haladt, most viszont új lendületet kapott.

A jelentős múlttal rendelkező, de a köztudatba csak néhány éve visszatért MicroProse kiadó ugyanis felkarolta a projektet. A játék mögött olyan veterán fejlesztők állnak, akiknek elég korrekt tapasztalatuk van a taktikai lövöldék terén, hiszen olyan klasszikus címeket teremtettek meg, mint a Rainbow Six vagy a Ghost Recon szériák.

A játékmenet gerincét a csapatmunka adja, vagyis sokkal fontosabb a jól megtervezett és még jobban kivitelezett akció, mint az egyéni képességek csillogtatása. A küldetések elején teljesen szabadon lehet összeállítani a csapat felszerelését, nincsenek feloldandó tartalmak. A pályát is feltérképezhetjük előre, meghatározhatjuk a behatolási pontokat és az útirányokat. A kommunikációt beépített VOIP segíti, ami a térbeli elhelyezkedést is figyelembe veszi.

A korai változatban (amely jelenleg bő háromezer szavazat alapján 89%-os tetszési indexet tud felmutatni) egyelőre többnyire PvP játékmódokat találunk, mint a defuse, uplink, intel retrival, deathmatch és team elimination. Ezek mellett az egyetlen PvE mód a terrorist hunt, illetve csapattársainkkal tréningpályákon is fejleszthetjük magunkat. A közeljövőben új PvP és PvE játékmódok érkeznek, mint a raid, defense és hostage rescue.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Ground Branch mikor hagyhatja el korai változatát. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A MicroProse adja ki a Ground Branchet
A MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground BranchetA MicroProse adja ki a Ground Branchet

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló