Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond Mankind

Beyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a Földet

A nyár végén érkező akció-szerepjátékot a készítők csak a Fallout és a Spec Ops: The Line szerelemgyerekeként emlegetik.

2021.05.15. 00:32 | GeryG | kategória: Játék

A Fallout szériát aligha kell bemutatni bárkinek is. A 2012-es Spec Ops: The Line már jóval kisebb hírverést kapott maga körül, pedig egy remek akció-szerepjáték volt a maga idejében. E két játék szerelemgyerekének lehetünk majd szemtanúi idén nyáron. Legalábbis a Beyond Mankind fejlesztői ezt ígérik.

A Beyond Mankind egy sci-fi akció-szerepjáték lesz, amely a Brytenwalda stúdió műhelyében készül. A történet röpke száz évvel jelenünk után, 2121-ben játszódik. A Földet a nukleáris télben újfajta emberek foglalták el, akik száműzték elődeiket a bolygóról. Ők űrállomásokra kényszerültek és elkeseredett harcot vívnak, hogy visszafoglalják egykori otthonukat.

Mi is egy olyan katonát fogunk alakítani, aki mesterséges emlékeket kapott az egykori világról. Miután megalkottuk hősünket, Santa Catalina szigetére, az egykori Avalon városának romjai alatt kezdhetjük meg kalandunkat. Mivel egy szerepjátékról van szó, küldetéseinket több módon is megoldhatjuk majd, de az egyik legfontosabb eszköz a kommunikáció lesz. Fenyegetőzhetünk, flörtölhetünk, kicsalhatjuk a fontos infókat másokból.

De már a karaktergenerálás is érdekesnek tűnik, ugyanis egy klasszikus szerkesztő helyett kromoszómapárokat választhatunk ki, felmenőket állíthatunk be, illetve megadhatjuk a külső környezeti tényezőket is, amelyek hatással lesznek hősünk kinézetére és képességeire. A fejlesztők emellett azt ígérik, hogy nagyon kemény és felnőtt történetet élhetünk át.

A Beyond Mankind a tervek szerint augusztus 31-én fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Beyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a Földet
Beyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a FöldetBeyond Mankind, az emberiségnek ideje visszafoglalni a Földet

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló