Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Rainbow Six: Extraction E3-as trailer

Szivárvány hatosék Venomék ellen?!

2021.06.12. 21:22 | GeryG | kategória: E3 2021

Az E3-as Ubisoft Forward első előzetese nem másé volt, mint a Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction új bemutatójáé. Amit eddig a játékról tudni lehet, hogy ezúttal a világ kommandósai nem egymás ellen harcolnak, hanem összefognak egy földönkívüli faj ellen.

A játékosok a Rainbow Six Siege-ből ismerős kommandósok bőrébe bújhatnak, hogy kooperatív küldetéseken vegyenek részt. Ezek során az idegen faj fészkeit kell kifüstölniük, ahol mindent egy különös fekete anyag borít (ami gyanúsan hasonlít a marveles szimbiótára, de persze semmi köze hozzá…). Ez nem csak a játékosokat lassítja le, mintha szurokban tapicskolnának, de az idegenek is gyorsabban közlekednek rajta.

Márpedig idegenből lesz bőven és a jelek szerint elég változatosan is, bár egyelőre főleg a szokásos kasztokat lehetett csak látni, amikkel bármelyik zombis játékban összefut az ember: buldózer, villámgyors támadó, kamikaze robbanós lény, savval támadó és hasonlók.

A Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction egyelőre a GTFO és a Left 4 Dead (vagy a Back 4 Blood?) szerelemgyerekének tűnik. A szülinapra szeptember 16-án kerül sor, ekkor jelenik meg a játék PC-re, PS4-re és PS5-re, valamint X1-re és XSX-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló