25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2021

Shadow Warrior 3 trailer az E3-ról

A Devolver Digital sajátos prezentációjának legnagyobb címe új előzetest kapott.v

Írta: GeryG

A Devolver Digital hagyományosan a legbetegebb prezentációkkal készülnek a nagy videojátékos rendezvényekre, nem volt ez másképp az idei E3 esetében sem. A kiadó általában kisebb indie projekteket szokott felkarolni és támogatni, így az ő show-juk legnagyobb címe simán lehetett a Shadow Warrior 3, amely vadonatúj előzetest kapott.

Ez már a második játékmenet-bemutató, amit a nagy múltú franchise harmadik epizódja kap. A főhős ezúttal is Lo Wang, aki közelharci és lőfegyverekkel felszerelkezve száll szembe mindenféle démonokkal és szörnyekkel. És a video tanúsága szerint a játékmenet továbbra is pörgős, dinamikus és komikus lesz.

A harmadik rész története szerint Lo Wang és a bajtársból ellenséggé, majd újra bajtárssá vált Orochi Zilla akaratukon kívül szabadon eresztenek egy ősi sárkányt, ami a világ pusztulásával fenyeget. Természetesen ezt nem hagyhatjuk annyiban, így egy rakás öngyilkos küldetés vár ránk, hogy végül visszaterelhessük a sárkányt oda, ahonnan jött.

A Shadow Warrior 3 a tervek szerint valamikor idén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Shadow Warrior 3

Platform:

Fejlesztő: Flying Wild Hog

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés:
2022. március 1. PC, PS4, X1
2023. február 16. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!