Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Panzer Corps 2

Nem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapját

A Panzer Corps 2 a Csendes-óceánra költözik át, de megrendezik az első Panzer Corps világbajnokságot is!

2021.07.12. 14:23 | GeryG | kategória: Játék

Repül az idő, mit sem mutatja ezt jobban, hogy a Panzer Corps megjelenése óta már tíz év is eltelt! Bizony, a Panzer General nagyszerű szellemi örököse egy évtizeddel ezelőtt, 2011. július 11-én jelent meg. A játék egy az egyben a legendás körökre osztott második világháborús Panzer General modern újragondolása volt, amivel azonnal rajongók millióinak lopta be magát a szívébe. A fejlesztők a premier utáni években összesen tizenhét különböző DLC-t adtak ki a játékhoz, amelyben végül 383 küldetés és 714 különböző egység kapott helyet.

A különleges évforduló alkalmából egészen július 15-ig a franchise összes elemére kisebb-nagyobb kedvezményeket adnak a készítők. Az ajánlat érvényes a Panzer Corpsra és annak tavaly megjelent folytatására, a Panzer Corps 2-re is (beleértve a minap megjelent legújabb DLC-t, az Axis Operations 1942-t is). Hogy melyik játékra és melyik DLC-re milyen mértékű kedvezmények járnak, azt a Steamen tudjátok átböngészni.

A készítők egyébként jelenleg a második rész egyik legnagyobb kiegészítőjén dolgoznak. Ez lesz a Panzer Corps 2: Pacific, amely a sorozat történetében először repíti el a szobastratégákat a második világháború másik nagy hadszínterére, a Csendes-óceán térségébe. A DLC-vel nem csak egy seregnyi új küldetést kapunk, de természetesen új nemzetként Japán is csatlakozik a játékhoz egyedi egységeivel. Az amerikai hadsereg is új egységekkel fog bővülni, a DLC összes újdonság elérhető lesz multiplayer módban is. Az új küldetések pedig olyan ikonikus helyszínekre is eljuttatnak majd minket, mint Wake Island, Midway, Guadalcanal és hasonlók. A fejlesztők azt ígérik, hogy az új helyszín teljesen új terepet jelent, ami az első képeken is jól látható.

Végül, de nem utolsósorban, a Slitherine kiadó bejelentette, hogy megrendezik az első nagy Panzer Corps Világbajnokságot. A kiadó korábban is szervezett már kisebb-nagyobb tornákat az első és a második részhez is, de ez minden tekintetben túlmutat majd azokon. A torna szeptember 1-én veszi kezdetét, jelentkezni pedig a hivatalos oldalon lehet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Nem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapját
Nem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapjátNem akárhogy ünneplik a Panzer Corps tizedik szülinapját
Panzer Corps 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Panzer Corps 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló