Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jurassic World Evolution 2

Új videón a Jurassic World Evolution 2

A fejlesztők a dinoszauruszok viselkedésének fejlődéséről mesélnek nekünk.

2021.07.26. 15:14 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Development csapata egy hónapja jelentette be, hogy ismét új menedzserjátékon dolgoznak, készül a Jurassic World Evolution 2. Talán a stúdió eddigi menedzserjátékai közül ennek elődje váltotta be a legkevésbé a hozzá fűzött reményeket, így bőven van min fejleszteni a folytatásban.

Ennek fényében a játék legújabb előzetesében mindjárt a legfontosabb szereplők, a dinoszauruszok adják a témát. A fejlesztők tisztában vannak vele, hogy az állatok viselkedése mindennél fontosabb, ezért ennek csiszolására különösen sok figyelmet fordítanak. A dinoszauruszokon belül is érdekes kérdés a velociraptorok viselkedése, mivel ezek a ragadozók csapatban vadásztak és fejlett kommunikációs formákat használtak közben. Mindez a játékban is visszaköszön majd, csapatban fogják becserkészni áldozataikat és életszerűbben fognak reagálni a környezetükre is.

A mesterséges intelligencia azért is felelni fog, hogy a különböző dinoszauruszok miként választanak területet maguknak. Erre hatással lesznek az egyéni igényeiken túl az általunk számukra biztosított lehetőségek is. A territoriális viselkedés pedig természetesen különböző fajok közti konfliktusokhoz is vezethetnek.

A Jurassi World Evolution 2 a fentieken túl sokkal nagyobb szabadságot ad majd a kezünkbe a park tervezése során, beleértve az épületek különböző stílusát és átszínezésének lehetőségét is. A játék PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra is készül, megjelenésére valamikor az év vége felé lehet számítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Jurassic World Evolution 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jurassic World Evolution 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló