25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2021

Age of Empires IV trailer a gamescomról

Így működik a legendás középkori ostromgép, a trébuchet, avagy magyarul (?!) a torbocsin.

Írta: GeryG

Tudod, mi az a torbocsin? Nem? Sosem hallottál még róla? És a trébuchet-ről? Így már ismerősebb? És, ha azt mondom, kőhajító ostromgép? Na ugye! … Nem, ez nem a katapult, hanem az a másik. Tudod, amiben a hosszú kar egyik végén egy óriási parittya van, a másikon meg egy hatalmas láda tele ellensúllyal. Na, így már biztos megvan!

Nos, a torbocsinról, avagy a trébuchet-ről szól az Age of Empires IV gamescom alkalmából megjelent új előzetese. A videóban ezúttal a játékból ugyan nem mutatnak semmit, cserébe megnézhetünk egy valódi trébuchet-et működés közben, és még el is magyarázzák a pontos működését is.

Az Age of Empires IV-ben az erődök ostroma a játékmenet szerves részét fogja képezni, így ilyen gépeket is használni fogunk benne. Nem árt tisztában lenne vele, hogyan működik. A játék egyébként október 28-án fog megjelenni kizárólag PC-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Age of Empires IV

Platform:

Fejlesztő: Relic Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2021. október 28. PC
2023. augusztus 22. X1, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!