Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K22

NBA 2K22 hírmorzsák

A 2K tovább fejleszti a Seasons rendszert és kibővíti több játékmódra is.

2021.08.28. 09:54 | GeryG | kategória: Játék

Az NBA 2K21-ben debütált a Seasons rendszer, amely akkor még csak a MyTeam játékmódban volt elérhető. Az idén érkező NBA 2K22-ben is visszatér a hathetes periódusban frissülő rendszer, ám ezúttal már a MyCareer és a The W Online módokban is elérhető lesz.

A fejlesztők ígérete szerint a Cityben (ez a játék PlayStation 5 és Xbox Series X változatában szerepel majd) és a Neighborhoodban (ez pedig a PS4 és X1 változatokban) is rengeteg új lehetőség várja majd, hogy felfedezzük. A szintlépésekkel új jutalmak válnak elérhetővé, ezeket pedig a hatodik hét után a következő season rajtjával frissítik. A játékosok zászlókat, ruhákat és más kozmetikai elemeket szerezhetnek meg, illetve minden seasonben lesz egy megszerezhető grand prize is.

Minden seasonben változni fog a City és a Neighborhood is, az elsőnek például a karibi térség ad majd otthont. Itt nem csak festői tengerpartokon, de luxushajók fedélzetén is dobálhatjuk a kosarakat. A játékban a végső cél a legenda státusz elérésére lesz, de ez kőkemény kihívást fog jelenteni. Ahhoz, hogy valaki bekerülhessen a halhatatlanok csarnokába, négy (nem feltétlenül egymást követő) seasonben is el kell érnie a 40-es szintet, ami rengeteg játékot jelent.

Megjelenik a First Friday is, amely a zenei paletta folyamatos bővülését ígéri. A kiadónak sikerült a zeneipar több nagy lemezkiadójával is leszerződnie, így feltörekvő zenészek és már befutott előadók dalai egyaránt szerepelni fognak a bővülő listán.

Az NBA 2K22 szeptember 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra. Addig még további részletekről rántják le a leplet a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

NBA 2K22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló