Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K22

Újabb NBA 2K22 részletek

Miben változnak meg a meccsek, milyen újdonságokra készülhetünk a MyTeam funkcióban?

2021.09.04. 08:47 | GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány nap és megjelenik az NBA 2K22, a 2K Sports évek óta lényegében egyeduralkodó (de ettől még korántsem hibátlan) kosárlabda szimulátora. A fejlesztő Visual Concepts idén azt ígéri, hogy komoly újdonságokra lehet készülni mind tartalom, mind játékmenet terén.

Sok változtatást ígérnek az irányítás kapcsán. Teljesen újratervezik a kosárra dobást és a blokkolást is. A dobás során egy mutató jelenik meg, amely több tényező függvényében nő vagy zsugorodik. Egy teljesen tiszta dobásnál egy ügyes és friss játékos esetében nagy lesz a mutató, viszont egy blokk máris sokat csökkent rajta, ahogy egy ügyetlenebb vagy már fáradó játékosnál eleve kisebb. Ide kapcsolódik a palánk alatti befejezés is: a zsákolásokat a Dunk Style szerkesztőben lehet majd egyénileg testre szabni.

Növekszik a buildek, badge-ek és takeoverek száma is, immár 80-ra. A létrehozható buildek között pedig sokkal nagyobb egyensúly alakítható ki, így a játékra való kihatásuk is növekszik. Ezen felül a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es változatban bevezetik a takeover perkeket, amelyekkel a már meglévő takoever képességek erősíthetők meg.

A készítők szót ejtettek a MyTeam funkcióról is. Új többjátékos módként megjelenik a MyTeam Draft, amelyben a játékosok egy teljes csapatot állítanak össze a player cardokból. Minden draft során egy garantált league pack megszerzésére van lehetősége a játékosnak, illetve minimum egy húzásra egy draft exkluzív ascensionből. Seasonal player cardokat is lehet gyűjteni, mint amilyen Kobe Bryant 93-as szintű free agent kártyája, a 40-es szintet elérve pedig megszerezhetjük a Pink Diamond Carmello Anthonyt is.

Az NBA 2K22 PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni szeptember 10-én. Bizonyos funkciók és tartalmak csak az új konzolgenerációra lesznek elérhetők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

NBA 2K22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló