Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alan Wake Remastered

Így fest PlayStationön az Alan Wake Remastered

A trailerből a megjelenési dátum is kiderült.

2021.09.10. 11:14 | Dino | kategória: Játék

A pár nappal ezelőtti hivatalos bejelentést követően a PlayStation Showcase keretében már videót is láthattunk a Remedy 2010-es Alan Wake-jének felújított kiadásából.

A természetfeletti elemekkel operáló pszicho-thriller címszereplője egy karambolos autó volánjánál tér magához. Az író egy erdőben találja magát, Bright Falls városka mellett. Arra emlékszik, hogy feleségével, Alice-szel érkeztek ide New Yorkból, hogy kicsit kipihenjék magukat. Alan emlékeiből azonban az elmúlt hét eseményei hiányoznak, és azt sem tudja, hova tűnt Alice. Egy regény lapjaira talál, amelyet látszólag ő írhatott, ő benne a főszereplő is, a leírt események pedig váratlanul elkezdenek valóra válni, és a sötét erőktől megszállt helyiek erednek a nyomába.

A játék eredetileg Xbox 360-ra készült el, ezt követte a PC-s kiadás, a Sony konzoljaira azonban most először fog ellátogatni. PlayStation 5-ön 4K-ban 60 fps-sel játszhatjuk majd, PS4 Prón választhatunk a 60 fps-es Performance és a 4K@30 fps Quality módok közül, PS4-en pedig 30 fps-sel megy fut majd a program. PlayStation 5-ön pedig még a kontroller adaptív ravaszgombjait is kihasználják, így mindegyik fegyvert más érzés lesz használni.

Az Alan Wake Remastered október 5-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Alan Wake Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alan Wake Remastered

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló