Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MX vs. ATV Legends

Az MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészül

A franchise ezzel első ízben teszi tiszteletét PS5-ön és XSX-en.

2021.09.19. 21:23 | GeryG | kategória: Játék

A THQ Nordic gondozásában fog megjelenni a Rainbow Studios következő off-road játéka, az MX vs. ATV Legends, amely egy rövidke előzetes formájában mutatkozott be.

A videón egy cross motor, egy quad és egy UTV száguld a kamera felé egy trópusinak tűnő pályán (legalábbis a pálmafák erre engednek következtetni). Aztán láthatunk bevillanó képeket supercross arénákból is. Végül a záróképen egy hatalmas sziget partja látható a háttérben.

A hivatalos oldalról kiderül, hogy valóban egy nagy, nyílt játéktér várja majd a játékosokat, de lesz minden korábbinál részletesebb élményt kínáló karrier mód is. Ebben a döntéseink más és más pályára terelhetnek minket, hiszen nem mindegy például, hogy kivel kötünk szponzori szerződést. Nem hiányzik majd a multiplayer opció sem, helyben akár osztott képernyőn is versenyezhetünk egy barátunkkal, online pedig tizenhatan tehetjük meg ugyanezt.

Az MX vs. ATV Legends egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. Azt viszont már lehet tudni, hogy a franchise történetében először PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Az MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészül
Az MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészülAz MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészülAz MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészülAz MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészülAz MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészülAz MX vs. ATV Legends már az új konzolokra is elkészül

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló