Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nazi Busters

Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…

A játék tisztelgés lesz a realitást maximálisan nélkülöző régi FPS-ek előtt.

2021.09.22. 14:20 | GeryG | kategória: Játék

Olyan, mintha a Duke Nukemet és a Commandost összegyúrták volna egy ’90-es évek első felét idéző FPS-ben. Nagyjából így lehetne összegezni az Iron Wolf Studio műhelyében készülő Nazi Busters FPS-t. A játék nélkülözni fog minden realitást, hogy egy igazán árkád és őrült élményben legyen része a játékosoknak.

A Nazi Busters grafikája a ’90-es éveket idézi, míg főhőse vélhetően nem véletlenül a megszólalásig hasonlít a Commandos széria green beretjére. A beszólásokat pedig Duke Nukem is megirigyelné.

A trailerből jól látszik, hogy itt aztán tényleg mindent lehet. Két kézből tudunk gépágyúzni, lerúghatjuk a náci tisztek fejét, kitéphetjük a szívüket, hogy hozzávágjuk másokhoz. Miközben egyszemélyes hadseregként morzsoljuk fel a teljes náci hadi gépezet mogyoróit, úton-útfélen Adolfot szólongatjuk, hogy készüljön, mert jövünk.

Szóval nehéz hová tenni a Nazi Busterst. Ha valaki vevő az efféle humorra, az valószínűleg piszok jól fog szórakozni. Aki pedig nem, az nyilván messzire el fogja kerülni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a játék mikor jelenhet meg, azt viszont igen, hogy még idén kipróbálható lesz a demója. Bár ennek dátumát sem árulták még el a készítők, de van egy tippünk, hogy az október 1-7. közötti új Steam Games Festival ad majd otthon neki. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…
Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…Nehéz hova tenni a Nazi Busterst…

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2021.09.22. 19:13
Hát, ez itt nem a béna humoroskodás miatt kerülendő és béna, hanem minden más miatt.
Shadowguard
Shadowguard 2021.09.23. 09:16
Egyáltalán nem nehéz hova tenni...
Ide bele ;-)
ajánlott olvasnivaló