Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Wings: American Aces

American Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the Sky

A folytatás inkább a multiplayer élményre gyúr, de azért csak hoz egy 30 küldetésből álló kampányt is.

2021.09.27. 16:51 | GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelent meg az All in! Games árkád repülős játéka, a Red Wings: Aces of the Sky. A játékban mindenféle korabeli repülő gépezetekkel emelkedhettünk a magasba, hogy aztán vérre menő légicsatákat vívjunk vagy a gép, vagy más játékosok ellen. A stúdió és kiadó most bejelentette, hogy készül a játék mellékága vagy épp folytatása, a Red Wings: American Aces.

Az új játék sokkal nagyobb hangsúlyt fektet majd a multiplayer élményre, legyen az kooperatív vagy kompetitív, helyi vagy online. Több szerkeszthető szabályrendszerű online játékmódban lehet majd összemérni a tudásunkat másokéval, ezek között lesznek kifejezetten szakaszokra kihegyezett módok is. Aki viszont inkább egyedül harcolna, az megcélozhatja a ranglisták élmezőnyét. Lesz helyi multiplayer mód is, de osztott képernyőn csak ketten lehet majd egymás mellett vagy ellen harcolni.

Bár az American Aces inkább a multiplayer élményre gyúr, azért kapunk majd benne egyedül (és kooperatív módban) is teljesíthető kampányt is, amely harminc küldetést ölel fel. Repülőből tizenöt kap helyet a játékban, ezek mind teljesen eltérő karakterisztikával bírnak és a megjelenésüket lehet majd szerkeszteni is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Red Wings: American Aces mikor jelenhet meg. A fejlesztés PC-re és Nintendo Switchre folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
American Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the Sky
American Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the SkyAmerican Aces címmel kap folytatást a Red Wings: Aces of the Sky

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló