Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Garage Flipper

Műhelyfelújítás a Garage Flipperben

Lakásokat és családi házakat már újítottunk fel, most irány a garázs és a szerelőműhely!

2021.10.06. 14:56 | GeryG | kategória: Játék

A Games Incubator újabb szimulátorról rántotta le a leplet. A korábban szép sikert elért lakás- és családiház felújítós House Flipper most folytatást vagy épp mellékágat kap. Az utóbbi időben egyébként is igen divatosak lettek a különféle felújítós és renoválós játékok, amelyekben vasúti állomásokat, aquaparkokat, hoteleket, kávézókat vagy épp egész reptereket kell kiglancolni és felújítani. Most ebbe a sorba lép be a Garage Flipper.

Ahogy a neve is mutatja, ezúttal nem otthonokat kell újra élhetővé és lakhatóvá varázsolnunk, hanem garázsokat és szerelőműhelyeket. A játékosok teljes szabad kezet kapnak a munkában. Nem csak a lomokat és szemetet kell eltakarítaniuk, de akár a falakat is áthelyezhetik. Gondoskodniuk kell a burkolásról, a festésről, a különböző helyiségek kialakításáról, illetve természetesen a berendezésről és a dekorációról is.

Ehhez eleinte többnyire a két kezünk áll majd rendelkezésünkre, de ahogy egyre több megbízást vállalunk és teljesítünk, úgy egyre több célszerszámot és felszerelést tudunk vásárolni, amelyek felgyorsítják, megkönnyítik a munkát. És minél profibb eszközparkkal dolgozunk, annál profibb lesz a végeredmény is.

A Garage Flipper egyelőre nem kapott megjelenési dátumot és azt sem tudni, hogy PC mellett bármely konzolra meg fog-e jelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Műhelyfelújítás a Garage Flipperben
Műhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage FlipperbenMűhelyfelújítás a Garage Flipperben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló