Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Már a boltokban a Nintendo Switch - OLED Modell

Már a boltokban a Nintendo Switch - OLED Modell

Még nagyobb is lett az új verzió kijelzője.

2021.10.08. 16:08 | Dino | kategória: Konzol - Nintendo

A mai naptól kapható a Nintendo konzoljának frissített verziója, a Nintendo Switch - OLED Modell. Az új változat az alaptípussal megegyező méretű, viszont csökkent a kávavastagság, és így 6,2 helyett 7 hüvelykes átlójú lett a kijelző. Ráadásul a névnek megfelelően OLED-panelt találunk rajta, így sokkal élénkebb színeket tud megjeleníteni.

A hardver amúgy ezen kívül nem sokat változott, nem lett 4K-ra képes a cucc, viszont a belső tárhelyet megduplázták, így már 64 GB-tal lehet gazdálkodni (mínusz amit a rendszer levesz magának), ezen kívül pedig vezetékes hálózati csatlakozó került a dokkolóra.

Már a boltokban a Nintendo Switch - OLED Modell

Változtattak a kitámasztón is: az eddigi keskeny támaszt egy szinte teljes szélességű váltotta fel, amelyet többféle állásba is dönthetünk. Végül pedig a hangzáson is javítottak.

A Nintendo Switch - OLED Modell 130 ezer forint körüli áron, kétféle színváltozatban került a boltokba. Az egyik a hagyományos, fekete dokkolóval, valamint kék és piros Joy-Connal szerelt verzió, míg a másik fehér dokkolóval és Joy-Conokkal érkezett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló