Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Több játékon is dolgozik a 110 Industries

Több játékon is dolgozik a 110 Industries

A stúdiónál készül a Red Goes Faster, a Vengeance is Mine és a Wanted: Dead is, a kreatív igazgatói posztot pedig Stefanie Joosten tölti be.

2021.10.10. 20:22 | GeryG | kategória: Játék

Ha egyelőre nem mond semmit a 110 Industries név, akkor nem veled van a gond. A stúdiót még 2017-ben alapították, de egyelőre játék még nem fűződik a nevükhöz. A napokban viszont mindjárt hármat is bejelentettek. Emellett az is kiderült, hogy kit szerződtettek a stúdió kreatív igazgatói pozíciójára.

Kezdjük is mindjárt az utóbbival! Stefanie Joosten modellként, énekesnőként és színésznőként is kipróbálta már magát. 2015 óta viszont elsősorban a videojáték-iparban tevékenykedik. A legtöbben a Metal Gear Solid V: The Phantom Painből emlékezhetnek rá, ugyanis róla mintázták Qietet, ő kölcsönözte a mozgását és a hangját is a bikiniben akciózó karakternek.

A 110 Industries csapata ugyanakkor most nem színészként vagy modellként számít rá, hanem kreatív igazgatóként és az átvezető videók rendezőjeként, ezekhez a korábbi játékos tapasztalatait szeretnék felhasználni.

Stefanie Joosten a stúdió három játéka közül kettőn fog dolgozni. Az egyik a Wanted: Dead, amelyben Hannah Stones hadnagy bőrébe bújhatnak a játékosok. Egy külső nézetes akció-kalandjátékról van szó, amely valamikor a jövőben játszódik Hong Kongban. Hogy a sztori pontosan miről fog szólni, azt egyelőre nem tudni, de a fejlesztők ígérete szerint bőven lesz benne közelharc és lövöldözés is, az ellenséget pedig meg is lehet majd csonkítani, ami alapján a további támadásai is változni fognak. Inspirációnak a Devil May Cry és a Bayonetta játékokat veszik, a fejlesztők között pedig a Dead or Alive és a Ninja Gaiden egykori készítői is ott vannak.

A másik játék, amelyben Stefanie Joosten is közreműködik, a Vengeance is Mine. A sztori egy időt manipuláló különleges páncél körül bonyolódik, amelynek segítségével előre és hátra is lehet ugrani az időben. Gabriel Jaegert három időutazó kegyetlenül kivégezte, de valahogy mégis visszatér, hogy bosszút álljon. Egyelőre játékmenetet nem mutattak a készítők, de az első előzetesben megnézhetjük a HYDRA páncélt, amit mi is viselni fogunk a játékban.

A harmadik játék, amely a 110 Industries boszorkánykonyhájában készül, a Red Goes Faster. A játékosok Leon Garciát fogják irányítani, aki nappal intergalaktikus versenyeken vesz részt, éjszaka pedig az otthonául szolgáló Keplar bolygót fedezi fel. A játékban a versenyzésé lesz a főszerep, de két futam között pedig Leon és barátai életét ismerhetjük meg, ami egy szerelmi háromszög körül bonyolódik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló