Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Castle Manager

Várúrrá válhatunk a Castle Managerben

Oldalnézetes vármenedzser játék készül.

2021.10.19. 14:05 | GeryG | kategória: Játék

Van a menedzser játékoknak egy olyan rétege, amiben oldalnézetben láthatjuk bázisunkat, házunkat, bunkerunkat, esetleg űrhajónkat, tengeralattjárónkat. Így kell a helyiségeket kialakítanunk, berendeznünk, illetve a létesítmény lakosságának vagy a jármű legénységének az életét menedzselnünk. Ebbe a sorba fog beállni a Castle Manager is.

A FrogVille Games stúdiójában készülő tycoonban, ahogy arra a címből is lehet asszociálni, egy erőd vagy vár felett kapjuk meg a hatalmat. Jól tudjuk, ez egyben felelősséggel is jár, így mi felelünk majd a vár építéséért, a belső folyamatok zavartalanságáért és a bent élők szükségleteinek kielégítéséért is.

Kovácsműhelyt, pékséget, vágóhidat, termőföldeket kell igazgatnunk, a rendbontókat tömlöcbe vetnünk és gondoskodni a nép spirituális fejlődéséről is. Emellett a királyt is segítenünk kell az ellenséges erődítmények elleni ostromok megtervezésében.

A Castle Manager kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Várúrrá válhatunk a Castle Managerben
Várúrrá válhatunk a Castle ManagerbenVárúrrá válhatunk a Castle ManagerbenVárúrrá válhatunk a Castle ManagerbenVárúrrá válhatunk a Castle ManagerbenVárúrrá válhatunk a Castle Managerben

hozzászólások (1)

aethel
aethel 2021.10.19. 23:32
Fú de hiányolom a jó régi tycoon játékokat. Bár ez nem olyan, kívánságlistára feldobva.
ajánlott olvasnivaló