Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Végre készül az új Splinter Cell?

Végre készül az új Splinter Cell?

Egyelőre nem hivatalos, de egyes források szerint végre zöld utat kapott a projekt.

2021.10.20. 18:43 | GeryG | kategória: Játék

2013 óta várják hiába Sam Fisher elkötelezett hívei, hogy újra felhúzhassák az ikonikus zöld éjjellátó szemüveget. A Ubisoft egyik legnépszerűbb sorozata volt a Tom Clancy’s Splinter Cell, ám a 2013-as Blacklist óta kissé érthetetlen módon kényszerpihenőre vonult a franchise. Időnként voltak pletykák, melyek szerint már készül az új játék, de ezekből rendre nem lett semmi. A legtöbb, amit Sam Fisherből láthattunk, az néhány vendégszereplés volt a francia kiadó más játékaiban.

Most viszont könnyen lehet, hogy végre tényleg történik valami a Ubisoft háza táján. A VGC magazin számolt be róla a minap, hogy a legnagyobb francia kiadónál hosszú évek várakozása után végre zöld utat kapott egy új Splinter Cell játék. Részletekkel ők sem tudtak szolgálni, de pár apróságról azért beszámoltak. A játékot nem a Ubisoft Montreal fogja fejleszteni, de azt nem tudni, hogy melyik stúdió vezeti majd a munkát. A hírek szerint a kiadó szeretne a rajongók kedvében járni, ezért kiemelt projektként teljes értékű játék készülhet.

Ám a hivatalos bejelentésre még 2022-ben is csak pici az esély, hiszen a munka érdemi része még csak ezután fog kezdődni. De az, hogy egyáltalán ilyen hírek érkezhettek a Ubisoft háza tájáról, már önmagában is örömteli. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2021.10.20. 21:24
Hát, amiképp lehúzták a lefolyón a RainbowSix és GhostRecon szériát a hamarost megjelenő epizódokkal, úgy eléggé szkeptikus vagyok most a SplinterCell témában. Előzőkből kiindulva lesz még ebből multiplayer battleroyale...
Dark Archon
Dark Archon 2021.10.21. 15:08
Pedig rohadt jó volt a Blacklist, azóta is időnként eszembe jut, hogy csináltak-e már neki folytatást. Aztán kiderül, hogy nem.

Breakpoint-tal játszottam, de olyan semmilyen.
ajánlott olvasnivaló