25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Vadak és háziállatok a Farming Simulator 22-ben

Vadakat terelő juhász leszek… esetleg tehenész... vagy disznász…

Írta: GeryG

A Farming Simulator 22 nem csak a családiház méretű traktorokról és az azok után köthető menőbbnél menőbb vontatmányokról fog szólni. Itt kérem a vetés és aratás mellett az etetés és fejés is fontos elfoglaltság lesz.

A játékban egy ideje már házi- és haszonállatok is szerepet kapnak, ez az idei epizódban minden korábbinál jobban igaz lesz. A legutóbbi előzetest kifejezetten a háziállatoknak és a farmunkat körülvevő természet vadállatainak szentelték a készítők. A játékban lovakat, teheneket, juhokat, disznókat és baromfikat tarthatunk, amelyek mind valamilyen módon hozzájárulnak a gazdaságunk gyarapításához.

Lehet kutyánk, akivel játszhatunk, de akár méhészkedhetünk is. De nem csak háziállatok és haszonállatok népesítik majd be a vidéket, hiszen lesznek madarak és vadállatok is a környező erdőkben és mezőkön.

A Farming Simulator 22 november 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Stadiára.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Farming Simulator 22

Platform:

Fejlesztő: GIANTS Software

Kiadó: GIANTS Software

Forgalmazó: SAD Games

Megjelenés: 2021. november 22.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-3330/AMD FX-8320, 8 GB RAM, GeForce GTX 660/AMD Radeon R7 265 (min. 2 GB VRAM), 35 GB háttértár, 64-bites Windows 10 Home

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-5675C/AMD Ryzen 5 1600, 8 GB RAM, GeForce GTX 1060/Radeon RX 570 (min. 6 GB VRAM), 35 GB háttértár, 64-bites Windows 10 Home

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!