Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel’s Midnight Suns

Csak 2022 második felében jöhet a Midnight Suns

A Firaxis nem tudja tartani a márciusra datált megjelenést.

2021.11.09. 10:38 | GeryG | kategória: Játék

Az idei gamescom egyik bejelentése volt, hogy a Firaxis stúdiója egy tőlük merőben szokatlan témában készít új játékot. A Midnight Suns ugyanis egy olyan taktikai-stratégiai játék lesz, amely a Marvel univerzumában játszódik. A játékmenet a stúdiótól nem idegen XCOM-jellegű elemekre épít, vagyis hőseinket körökre osztva irányíthatjuk majd a csaták során.

A bejelentéskor még úgy tervezték a készítők, hogy a premierre valamikor 2022 márciusában kerülhet majd sor. Mostanra azonban kiderült, hogy ezt a dátumot biztosan nem tudják tartani. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy a premiert 2022 második felére halasztották. A hivatalos indoklás szerint a csúszásra azért van szükség, hogy a fejlesztők a lehető legtökéletesebb formában adhassák vissza a játékosoknak mindazt, amit a Midnight Suns esetében elképzeltek.

A játék továbbra sem kapott pontos megjelenési dátumot, de így már biztosan várni kell rá még néhány hónapot. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre folyik. ■

Marvel’s Midnight Suns
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel’s Midnight Suns

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló