25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Csak 2022 második felében jöhet a Midnight Suns

A Firaxis nem tudja tartani a márciusra datált megjelenést.

Írta: GeryG

Az idei gamescom egyik bejelentése volt, hogy a Firaxis stúdiója egy tőlük merőben szokatlan témában készít új játékot. A Midnight Suns ugyanis egy olyan taktikai-stratégiai játék lesz, amely a Marvel univerzumában játszódik. A játékmenet a stúdiótól nem idegen XCOM-jellegű elemekre épít, vagyis hőseinket körökre osztva irányíthatjuk majd a csaták során.

A bejelentéskor még úgy tervezték a készítők, hogy a premierre valamikor 2022 márciusában kerülhet majd sor. Mostanra azonban kiderült, hogy ezt a dátumot biztosan nem tudják tartani. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy a premiert 2022 második felére halasztották. A hivatalos indoklás szerint a csúszásra azért van szükség, hogy a fejlesztők a lehető legtökéletesebb formában adhassák vissza a játékosoknak mindazt, amit a Midnight Suns esetében elképzeltek.

A játék továbbra sem kapott pontos megjelenési dátumot, de így már biztosan várni kell rá még néhány hónapot. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre folyik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!