Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Mi várható a Rainbow Six: Extraction premierje után?

Új előzetes a játék várható DLC-iről és egyéb bővítési terveiről.

2021.11.24. 18:07 | GeryG | kategória: Játék

Még legalább két hónap hátra van a Rainbow Six: Extraction megjelenéséig, de a Ubisoft máris arról beszél, hogy milyen bővítésekre lehet majd számítani a premier után. Illetve nem feltétlenül beszél róla, inkább egy trailerben mutatta meg.

A játék a fejlesztők ígérete szerint egy egész rakás extra tartalommal fog bővülni a megjelenés utáni időszakban, ráadásul ezek ingyenesek lesznek. Az újdonságok között ott lesz a Maelstrom Protocol névre keresztelt új játékmód, amelyről a készítők úgy beszélnek, hogy csak a legképzettebb játékosok fogják bírni benne a strapát. Ebben kilenc egyre nehezedő szintet kell majd teljesíteni, amelyek mindig más és egyre keményebb ellenfeleket tartogatnak. Emellett a felszerelés is sokkal gyorsabban fogy el, szóval nagyon oda kell majd figyelni, hogy mire és kire lövünk. Ugyanakkor a checkpointokon ki lehet majd menekíteni az addig elért eredményeinket, a játék pedig a teljesítményünket különböző rangokkal fogja jutalmazni, amelyek más és más kozmetikai kiegészítőket jelentenek.

Az új játékmód mellett lesznek időszakos események is, amelyek mindig valamilyen tematikát követnek, új operátort vagy idegen lényt hoznak a játékba. Illetve lesznek megbízások is, amelyek hetente változnak és mindig valamilyen különleges játékmeneti módosítást kínálnak. A veterán módban például kevesebb lőszerünk lesz és minimális lesz a HUD. Ja, és baráti tűz is lesz.

A Rainbow Six: Extraction a tervek szerint 2022. január 22-én rajtol el PC-n és Stadián, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, valamint Xbox Series X-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló