Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sweet Transit

Jövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet Transitben

Korai eléréssel jön a vasút- és városépítő szimulátor.

2021.12.17. 14:33 | Jaxx | kategória: Játék

A Team17 előzetesben jelentette be, hogy 2022-ben startol a Sweet Transit vasút- és városépítő szimulátor. Ahogy a vasparipákat egyre magabiztosabban irányítjuk és fejlesztjük, úgy lesz egyre több lehetőségünk virágzó településeket felépíteni.

Emellett vonatainkat is folyamatosan tökéletesítjük, hiszen a játékban nincs más lehetőség közlekedésre vagy szállítmányozásra.

A Sweet Transitben teljesen személyre szabhatóak a sínhálózatok, és építünk majd megállókat és pályaudvarokat is, hogy biztosítsuk a munkások és civilek célba jutását. Az ipar fejlődésével a gőzmozdonyokról dízelekre válthatunk, és a legtöbb gazdasági fejlesztést is nekünk kell majd véghez vinnünk a rendelkezésünkre álló technológiák segítségével.

Természetesen településeink lakóiról sem feledkezhetünk meg, figyelnünk kell szükségleteiket és biztosítanunk megfelelő teljesítésüket. Egyedi tartalmat hozhatunk létre a Steam Workshopban, mely nemcsak a vonatokra, hanem az épületekre is kiterjed.

A Sweet Transit 2022-ben PC-re jelenik meg. ■

előző
következő
Jövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet Transitben
Jövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet TransitbenJövőre vasúthálózatot is tervezhetünk a Sweet Transitben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló