25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-n dübörög a God of War

A CES 2022 alkalmából mutatták meg, mennyit számít majd, ha bekapcsoljuk az Nvidia Reflexet a játékban.

Írta: GeryG

Nem csak a The Day Before kapott RTX-trailert, hanem a bő egy hét múlva PC-re is megjelenő God of War is. A játék a PlayStation 4 egyik legerősebb címe volt, de értelemszerűen ott még szó sem lehetett ray tracingről vagy hasonlóról. Nem mintha ezek nélkül ne lett volna döbbenetesen szép a játék.

Az alábbi bő félperces videó a CES 2022 alkalmából készült és az Nvidia Reflex működését mutatja be. Ez arra hivatott, hogy a játék még folyamatosabb legyen és a CPU, a GPU és a monitor között a legnagyobb legyen az összhang. Mindez a fenti video tanúsága szerint is lehetővé teszi a játékosok számára a még precízebb mozgást és a még jobb reflexek kihasználását. A videóban ugyanis a Kratost irányító játékos a Reflex bekapcsolásával képes volt az utolsó utáni pillanatban kitérni egy csapás elől, nélküle viszont nem.

A God of War január 14-én fog megjelenni PC-re és a jelek szerint nem csak egy egyszerű portra számíthatunk, komoly fejlesztésekkel teszik még jobbá a játékot.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

God of War (2018)

Platform:

Fejlesztő: Sony Santa Monica

Kiadó: Sony Computer Entertainment Europe

Megjelenés:
2018. április 20. PS4
2022. január 14. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!