Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Hivatalos - jön a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2!

A pletykák igaznak bizonyultak, idén folytatást kap a 2019-es remake.

2022.02.13. 09:59 | GeryG | kategória: Játék

Bár az Activision életében elég nagy mostanság a zűrzavar, viszont abban ettől függetlenül is biztosak lehettünk eddig is, hogy a Call of Duty széria idén ősszel sem hagyja majd cserben a rajongóit. Még úgy sem, hogy egyre több az olyan hang, miszerint a franchise-ra már nagyon ráférne egy hosszabb pihenő és megújulás.

A jelek szerint azonban ez még nem idén jön el, ugyanis az elmúlt napok pletykái után immár hivatalos, hogy az Infinity Ward (és még néhány más) stúdióban készül a Call of Duty: Modern Warfare 2, vagyis a 2019-es remake folytatása. Mindezt a stúdió egyik vezetője, Pat Kelly jelentette be. Egyelőre erről túl sok részletet nem árultak el, de azt igen, hogy a játék alatt egy évek óta fejlesztett vadonatúj motor fog dolgozni. Ez azért is érdekes, mert a 2019-es Modern Warfare esetében pontosan ugyanez volt a helyzet és akkor szinte már-már fotorealisztikus látványban volt részünk. A fejlesztőknek idén elsődleges prioritás, hogy minden platformon stabil és élvezetes játékélményt nyújtsanak.

Szintén sokaknak fontos hír, hogy a Modern Warfare 2 mellett készül a Call of Duty: Warzone 2 is. Ez alatt szintén az új grafikus motor fog dolgozni, amely teljesen új Warzone-élményt ígér. Mivel ezt a nulláról építik fel, semmi köze nem lesz a korábbi rendszerekhez és megoldásokhoz, így sokkal stabilabb is lesz, nem kell a korábbi játékok tákolt integrációja miatti káosztól tartani.

Egyelőre ennyit tudni a két játékról, illetve még azt, hogy a Warzone 2-ben lesz egy sandbox mód is, de erről aztán végképp nem árultak még el részleteket. A Call of Duty: Modern Warfare 2 valamikor idén ősszel jelenhet meg, míg a Warzone 2 valamikor később várható. ■

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló