Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Már logója is van a Call of Duty: Modern Warfare 2-nek

Bár voltak róla pletykák, a CoD idén ősszel sem vonul pihenőre.

2022.04.30. 09:14 | GeryG | kategória: Játék

Egyre többen gondolják úgy, hogy ideje lenne akár több éves szabadságra is elvonulnia a Call of Duty szériának, de őszintén szólva erre még jó darabig senki ne vegyen inkább mérget. Amíg a kritikák ellenére is remek eladásokat produkál a franchise, addig az Activision aligha fogja kirántani a lába alól a talajt, hogy aztán feltápászkodva egy megújult és friss játékként térjen vissza. És bár voltak róla pletykák, hogy talán idén tényleg parkolópályára kerülhet a sorozat, ez garantáltan nem így lesz: február óta hivatalos, hogy készül a Call of Duty: Modern Warfare 2. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a 2019-es reboot folytatásáról van szó, amely a maga nemében kimondottan jól sikerült.

A bejelentés óta sokat nem lehetett hallani a projektről, viszont most a Call of Duty hivatalos Twitter-csatornáján közzé tették a játék logóját, vagyis képekre, netalán előzetesre még most se számítson senki. Amit már most tudni lehet, hogy a fejlesztést természetesen az Infinity Ward csapata végzi és a logót bemutató pár másodperces kis video alapján szerepelni fog benne a Task Force 141, az a különleges alakulat, amely az eredeti, 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ben is szerepelt.

A bejegyzésben annyi szerepel még, hogy „a Call of Duty új korszaka közeledik”. Hogy ez megint csak a szokásos marketing duma vagy esetleg az egész franchise-t megalkotó stúdió tényleg megpróbál valami komolyabb reformot, az a jövő zenéje. Viszont a hírek szerint a napokban zárt ajtók mögött már megmutatták néhány embernek (állítólag az NFL draft néhány ígéretének…) a játékot, így várhatóan a szélesebb közönség, vagyis mi is hamarosan megnézhetjük majd, hogy mire is számítsunk. ■

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

hozzászólások (2)

subject17
subject17 2022.04.30. 13:03
Ezt a "több éves szabadság" dolgot amúgy rohadtul nem értem, konkrétan ez történik már jó ideje. MW2019 -> Infinity Ward, BOCW -> Treyarch, Vanguard -> Sledgehammer. És most térünk vissza az IW-hez, simán normális fejlesztési idő ez.
GeryG
GeryG 2022.05.01. 08:19
Részben igazad van, mert 3-4 évnek elvileg elégnek kellene lennie egy fejlesztéshez. Ehhez képest viszont a CoD évről évre mindig csak minimálisat változik. Néha-néha van valami komolyabb előrelépés, pl. a 2019-es Modern Warfare-nél a látvány igencsak meggyőző volt, de egyébként kb. 10 éve 90%-ban ugyanazt a játékot kapjuk pepitában. Más kérdés, hogy minden évben megy a hiszti ezért, mégis milliók játszanak vele...
ajánlott olvasnivaló