Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készülhet a Mafia 4?

Már készülhet a Mafia 4?

A pletykák szerint a Hangar 13 csapata az Unreal Engine 5-ön dolgozik a játékon.

2022.05.06. 18:25 | GeryG | kategória: Játék

Miután néhány hete hivatalosan is megjelent az Unreal Engine 5, egyre több játékról hallani, ami elvileg erre a motorra készül már. Ezek közt több olyan is akad, amely eredetileg más motorral kezdte meg a pályafutását, de a fejlesztők most áttérnek az új technológiára. Ilyen többek közt a The Day Before is.

De vannak érdekes pletykák is. Az egyik legfrissebb például az, hogy a Hangar 13 már javában dolgozik a Mafia 4-en, ami természetesen már az UE5-re épül. A pletykát a Kotaku írása indította, akik arról számoltak be, hogy a stúdió feje, Haden Blackman távozott, helyére pedig Nick Baynes került. Baynes pedig a következő Mafia epizód fejlesztését fogja felügyelni.

Cikkajánló
Mafia: Definitive Edition teszt – Újra szól a Tommy Gun
A Mafia új kiadása megmutatja, mennyit fejlődött a videojáték-ipar közel két évtized alatt. De a régi hangulatot csak részben hozza vissza.
» Olvasd el!

Egyelőre még pletykának is igen karcsúak az infók, de elvileg a stúdió egy ideje Nero kódnév alatt dolgozik a játékon, amely előzménysztori lehet de, hogy az eddig megjelent három epizód melyikének előzménye, az jó kérdés. Ha megnézzük az előző részeket, azok a ’30-60-as években játszódtak, így akár játszódhat a történet az 1920-as években is, de ez persze csak találgatás.

Ha viszont valóban készül a Mafia 4 és az valóban az Unreal Engine 5-re épül majd, akkor az már most biztosra vehető, hogy a sorozat legszebb része lesz. Hogy felnőhet-e az első részhez nagyságban, az a jövő zenéje. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló