Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skate Shop Simulator

Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!

Nem csak gördeszkákat, de BMX-et is lehet majd árulni és persze javítani is.

2022.05.12. 15:15 | GeryG | kategória: Játék

Készül a Bike Mechanic Simulator, erről már mi is hírt adtunk a napokban. De a jelek szerint nem ez lesz az egyetlen új játék, amelyben a bringák is kulcsszerepet kapnak. Készül ugyanis a Skate Shop Simulator is. Elsőre talán nem látni az összefüggést, de azért van.

A játékban egy deszkás boltot és műhelyt fogunk üzemeltetni. Ha elég ügyesek vagyunk, akkor a kezdeti apróbb javítgatások után idővel nem csak egy nagy virágzó boltot, de akár egy egész boltláncot is felépíthetünk. És nem mellesleg a deszkákat nem csak megépíteni, javítani és árusítani lehet majd, de ki is próbálhatjuk őket.

A bolt mögötti műhelyben pofozhatunk helyre bármit, ami a deszkás közösség kezei és lábai közt megfordulhat. Így nem csak gördeszkákat, de rollereket, scootereket és BMX-eket is a gondjainkra bíznak majd. Ellátogathatunk aukciókra és kiárusításokra is, ahol régi és rossz állapotú gördeszkákat is vásárolhatunk, hogy aztán felújítva sokszoros áron adjuk tovább őket.

Új festéseket és matricákat vásárolhatunk, illetve akár saját ruhamárkánkat is megtervezhetjük, hogy a srácok mindenhol abban tolják a manualt és a wheelie-t. Ha pedig mindent jól csinálunk, akkor új üzlethelyiségeket is megvehetünk, amiket némi takarítás és csinosítás után már használatba is vehetünk.

A Skate Shop Simulator egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a fejlesztés kizárólag PC-re folyik a ConsoleWay stúdiójában. ■

előző
következő
Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!
Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!Nyiss deszkás boltot a Skate Shop Simulatorben!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló