Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bike Mechanic Simulator 2023

Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023

Az autók és motorok után kerékpárokat szervizelhetünk a játékban.

2022.05.09. 10:38 | Jaxx | kategória: Játék

Abban eddig is egyet értettünk, hogy szimulátorokból sosem lehet elég. A műszaki beállítottságú játékosok a jövő év elején már nem csak az autókkal, vagy motorokkal kapcsolatos teendőket végezhetik el műhelyeikben: a Bike Mechanic Simulator 2023-ban kerékpárokkal is megtehetik ugyanezt.

A játék előzetesében megnézhetjük tengerparti shopunkat és a ránk váró feladatokat is.

A Bike Mechanic Simulator 2023-ban többféle kerékpárról számos módon gondoskodhatunk. A játékmenet elsősorban a javításra és szervizre összpontosít, valamint egyedi megrendelések alapján különleges kétkerekűeket állíthatunk össze. Emellett természetesen, mint minden rendes szimulátorban, folyamatosan fejlesztjük és bővítjük műhelyünket.

A típusok között szerepel majd városi, mountain bike és terepbicikli, a legegyszerűbb modellektől az ultramodern dizájnokig. Minden kerékpár több tucat alkatrészből áll, melyek típustól függően egyedi jegyeket hordoznak például különböző méretű kerekekkel és számos váz variációval.

A Bike Mechanic Simulator 2023 jövő év elején jelenik meg, először PC-re, ezt követően pedig Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. ■

előző
következő
Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023
Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023Jövő év elején jön a Bike Mechanic Simulator 2023

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló