Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Madshot

Heteken belül jön a Madshot korai változata

A lovecrafti roguelite shooterben az örök élet titkát kutatva idézzük meg tök véletlenül Cthulhut.

2022.05.16. 14:05 | GeryG | kategória: Játék

Az örök élet tök hálás téma, mert filmek és játékok százait lehet rá elsütni. Így tesz az indie Overflow stúdió is, akik új játéka, a Madshot heteken belül megérkezik a Steamre. Ahol egyébként februárban a Steam Next Festen már tiszteletét tette egy demóval, most viszont már a korai változat premierjére készülhetünk.

A játékban egy fickót alakítunk, aki az örök élet utáni kutatásával túl messzire megy. Az ősi idők legsötétebb lényeit idézi meg, köztük a nagy Cthulhuval, aki ha már megjött, egyben le is nyelte az egész várost. Emberünk a nem túl rózsás helyzetben is meglátja a rosszban a jót, és megpróbálja az ősi démont belülről elpusztítani.

Mivel egy roguelite játékról van szó, számíthatunk rá, hogy a végső célunk eléréséhez vezető úton párszor meg fogunk halni és elveszítünk mindent, csak a tapasztalatainkat nem. Mivel a játék procedurálisan generálja a terepet és velünk együtt változik, minden újabb nekifutás más élményt és meglepetéseket tartogat. Mindezt pofás 2D-s pixel art grafikával.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a korai változatban milyen tartalomra számíthatunk, viszont azt igen, hogy a teljes játék ötvennél is több különböző ellenfelet és háromszáznál is több fejlesztési lehetőséget tartogat majd. A korai változat a tervek szerint június 9-én fog megjelenni PC-re. ■

előző
következő
Heteken belül jön a Madshot korai változata
Heteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változataHeteken belül jön a Madshot korai változata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló