Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel Snap

Pakliépítő játék szuperhősökkel, jön a Marvel Snap

A Hearthstone egykori fejlesztőiből alakult Second Dinner stúdió dolgozik a játékon.

2022.05.20. 11:17 | GeryG | kategória: Játék

Már tegnap arról sutyorogtak a népek a világhálón, hogy egy új Marvel játék bejelentésére készülhetünk ma. A pletykák nem is voltak alaptalanok, ugyanis a Nuverse kiadó bejelentette, hogy a Second Dinner stúdiónál immár négy éve készül a Marvel Snap. A stúdiót olyan veterán fejlesztők alapították, akik korábban többek közt a Hearthstone-on is dolgoztak, így egyáltalán nem meglepő, hogy ezúttal is egy pakliépítő kártyajátékról van szó.

A hangsúly az egymás elleni gyors multiplayer csatákon lesz, a fejlesztők egyenesen a valaha volt leggyorsabb kártyás játékként hivatkoznak rá. Állításuk szerint egy partit alig három perc alatt le lehet majd zavarni, mivel a csatázó felek párhuzamosan fogják építeni és kijátszani a paklijukat. Nem lesz várakozás az ellenfélre, így elég pörgős csatákra számíthatunk, ez viszont a gyorsabb gondolkozást és döntéshozatalt is megköveteli majd a játékosoktól. Ha valaki biztosnak érzi a győzelmét, akkor meg is duplázhatja a tétet.

A csaták mindig három helyszínen zajlanak (ezek mind a Marvel univerzum jól ismert helyszínei Wakandától a Hellfire Clubig), végül pedig az a játékos győz, aki legalább kettőt ezek közül meg tud szerezni. Minden szuperhős és szupergonosz kártyájából több variáció is lesz, így a rajt napján 150-nél is több különböző kártyából lehet majd válogatni, de ez a szám a premier után természetesen gyarapodni is fog.

A Marvel Snap teljesen ingyenes lesz és a fejlesztők azt ígérik, hogy minden kártya megszerezhető lesz bármiféle mikrotranzakció nélkül. Ugyanakkor az egyelőre nem tisztázott, hogy ettől függetlenül terveznek-e mikrotranzakciót vagy sem. A fejlesztés elsősorban Androidra folyik és a játék erre is fog megjelenni. Ugyanakkor PC-re is el fog készülni, sőt, a stúdió reményei szerint ennek korai változata egyszerre érkezik majd meg a mobil kiadással. ■

hozzászólások (1)

vandorr
vandorr 2022.05.22. 19:41
https://www.marvelsnap.com/ Closed beta jelentkezés androidra
ajánlott olvasnivaló