Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Így készül a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Az új videó a kulisszák mögé vezet be, a fejlesztők mesélnek a design megalkotásáról és a játékmódokról.

2022.05.20. 13:08 | GeryG | kategória: Játék

Ha Zúzó nem kavar be, akkor a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge idén nyáron végre tényleg megérkezik. A fejlesztő Tribute Games összedobott egy új fejlesztői naplót, amelyben a játék designjának megteremtése és a játékmódok szolgáltatják a témát.

A készítők nagy rajongói a régi klasszikus Teenae Mutant Ninja Turtles beat’em up játékoknak, nem egy közülük gyerekként maga is játszott ezekkel. Amikor megtervezték játékukat, alaposan áttanulmányozták ezeket a régi árkád alkotásokat, hogy tökéletesen vissza tudják adni azt az élményt, amit ezek is nyújtottak.

A játékban így lesz egy hagyományos játékmód, amelyben minden karakternek limitált ereje és limitált számú élete lesz. Ha ezek elfogytak, game over, kezdhetjük elölről. De azokra is gondoltak, akik inkább csak élvezni akarják a kalandokat és nem attól tartani minden pályán, hogy az lesz majd az utolsó, mert már csak egy életük maradt. Ők választhatják azt a játékmódot, ahol a pályákat New York térképén helyezik el és ezek között autóval tudnak közlekedni. A már teljesített szintekre később bármennyiszer vissza lehet menni.

A video vége felé a kooperatív multiplayer mód érdekességeiről is szó esik. Lesznek olyan mozdulatok, amiket csak ebben a módban lehet aktiválni, mint például az egyik társunk ellenséghez vágása. Emellett a teknőcök társairól is mesélnek, mint April vagy épp Szecska mester, akik egészen más élményt nyújtanak majd a harcok közben.

A Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül, és bár pontos megjelenési dátummal továbbra sem rendelkezik, valamikor nyáron számíthatunk a premierre. ■

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló