Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Builder Simulator

Megjelent a Builder Simulator PC-re

24 különböző épülettípust tervezhetünk és építhetünk fel a játékban.

2022.06.13. 13:22 | Jaxx | kategória: Játék

Újabb szimulátor tűnt fel a horizonton, melyben ezúttal a tervezésé és az építésé lesz a főszerep. A Builder Simulatorben a munka alapja a tökéletes terv, mely alapján tégláról téglára, panelről panelre lenyűgöző épületeket hozhatunk létre.

A játék előzetesében az elvégzendő munkák egy részébe és a sokszínű környezetbe enged közelebbi betekintést egy kissé az idegeken hárfázó hangú robot. :-)

A Builder Simulatorben így a nulláról jutunk el a teljesen berendezett házakig, melyekről elkészültükkor fotókat is megoszthatunk a közösséggel. Több mint 1000 beltéri dizájnelemből választhatunk, melyekkel 24 különböző épülettípust tehetünk egyedivé. A játék elsősorban a DIY anyagokra és munkára fókuszál, amit csak lehet, mi magunk készítünk és végzünk el. Az eszközök használata és az arányok betartása kulcs lesz a sikerhez, emellett persze oda kell figyelnünk arra is, hogy az előre elkészített anyagok és elemek ne fogyjanak el munka közben.

A Builder Simulator június 9-én jelent meg PC-re, a fejlesztők azonban a későbbiekben a konzolos kiadásokat is tervezik. ■

előző
következő
Megjelent a Builder Simulator PC-re
Megjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-reMegjelent a Builder Simulator PC-re

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló