Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Flintlock: The Siege of Dawn

Először mutatja meg magát a Flintlock: The Siege of Dawn

Ismerd meg Nor és Enki történetét, akik szembeszálltak az ősi istenekkel.

2022.06.13. 16:39 | GeryG | kategória: Játék

A Microsoft és a Bethesda közös show-ján kapta meg első játékmenet-bemutatóját az A44 Games stúdió új játéka, a Flintlock: The Siege of Dawn. Egy fantasy akció-szerepjáték készül, amelyben a technológia és a lőfegyverek találkoznak az ősi istenektől eredő sötét mágiával.

A játékmenet-bemutatóban ízelítőt kapunk a harcokból, amelyek azért alapvetően a közelharci fegyverekre épülnek. Emellett a még épülő világba is beleshetünk, ahol majd kalandjaink zajlanak. A sztori szerint az emberiség úgy hitte, hogy az ősi istenek már réges-régen elhagyták őket és sosem térnek már vissza. De most persze visszatértek és élőholt seregeket is hoztak magukkal, hogy elpusztítsanak mindent és mindenkit.

Ebben próbálja meg megakadályozni őket Nor és Enki. Nor képviseli a duóból a nyers erőt és a tűzerőt, míg Enki csempészi a harcmezőre a sötét mágiát. Kettejük képességeit kombinálva elég nagy pusztítást lehet majd végezni az ellenség sorai közt.

A Flintlock: The Siege of Dawn egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is valamikor 2023 elején érkezhet meg. ■

Kulcsszavak: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Flintlock: The Siege of Dawn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Flintlock: The Siege of Dawn

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló