Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WW2 Rebuilder

Építésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 Rebuilder

A játék prológusában a 2. világháború sújtotta Hamburgot építhetjük újjá.

2022.06.15. 09:23 | Jaxx | kategória: Játék

A második világháború borzalmas körülményeket és iszonyú pusztítást hagyott maga után világszerte. Az elveszett életek sokasága mellett a romba döntött városok fájdalma fogad minket a WW2 Rebuilderben, a remény azonban még nem veszett el teljesen.

A játék előzetesében megnézhetjük a ránk váró, elsőre talán végtelennek tűnő feladatok sorát.

A WW2 Rebuilder prológusában Hamburg városát támaszthatjuk fel hamvaiból. Szerepünk az új hősök egyikéé, akiknek feladata a világégés után helyrehozni, amit még lehet, egy jobb jövő reményében. Elsőre a romokat és maradványokat kell majd eltakarítanunk, ezután következhet az újjáépítés.

A gyáraktól a vasúthálózatig és állomásokig mindennek új életet adhatunk, építünk, felújítunk és dekorálunk is. Közben érdekes-értékes leveleket és egyéb tárgyakat gyűjthetünk össze, melyekre a legkülönfélébb helyeken bukkanhatunk. Ezek mesélik majd el a háború iszonyait és a civilek nem mindennapi küzdelmét a konfliktus ideje alatt.

A WW2 Rebuilder Németországban játszódó prológusa ingyen kipróbálható PC-n, a teljes verzió megjelenéséről egyelőre nem érkezett hír. ■

előző
következő
Építésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 Rebuilder
Építésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 RebuilderÉpítésszimulátor kicsit másképp – jön a WW2 Rebuilder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló