25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Midnight Suns – Amerika kapitány egy kicsit másképp

Új trailert kapott a Firaxis Marvel-játéka.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Ha minden igaz, akkor még idén újra Amerika kapitány bőrébe bújhatunk, köszönhetően a Firaxis stúdiójában készülő Midnight Suns taktikai játéknak. Ebben a Marvel szuperhősök egy válogatott csapatát irányíthatjuk majd, köztük olyan arcokkal, mint a már említett „Kapi”, Rozsomák, Penge, Vasember, Doctor Strange vagy a Szellem Lovas.

Közülük most a legelső Bosszúálló, Steve Rogers, avagy a már kétszer is említett Amerika kapitány kapott most saját rövidke bemutatót. Az alig háromnegyed perces előzetesben láthatjuk sokak kedvenc hősét akció közben, amely során láthatóan elsősorban emberfeletti fizikai erejére és persze elmaradhatatlan pajzsára támaszkodik.

A játékosok a The Hunter, vagyis a Vadász karakterét fogják alakítani, akinek éppen ezért minden aspektusát a saját ízlésük szerint formálhatják majd. Így válhat belőle a csatatéren támadó, támogató, irányító vagy valamilyen egészen más jellegű harcos is. A Midnight Sunsban egyébként Lilith és túlvilági démonokból álló seregei ellen kell felvennünk a harcot és megvédeni tőlük a Földet. Minden küldetésre három hősből álló csapatot vihetünk magunkkal, akik mind egyedi fejleszthető képességekkel bírnak, rengeteg változatos kosztümöt lehet hozzájuk feloldani, illetve ügyesen kombinálva a képességeiket egyedi kombókat lehet előcsalni belőlük.

A Midnight Suns PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. A megjelenésre jelen állás szerint október 7-én készülhetünk, de már korábban is halasztották el a premiert, szóval nyugtával a napot…

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Baracklekvár
Baracklekvár [1745]
Ehh, szóval akkor ezt csinálták a Firaxis-nál, a valamirevaló XCom folytatás-lezárás helyett....
Szomorúság.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)