25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Őszre kibővül a Farming Simulator 22

A Platinum Edition összesen félezernél is több újdonságot hoz majd magával.

Írta: GeryG

A GIANTS Software idén ősszel hozhatja el a tavaly megjelent Farming Simulator 22 kibővített kiadását, amit a Platinum Edition alcímet fogja viselni. Ebben azon túl, hogy a premier óta eltelt egy év összes bővítése helyet kap, rengeteg újdonságra is lehet benne számítani, amivel ez lesz a játék legkomplettebb kiadása.

A stúdió megállapodott a Volvo Construction Equipments és a Volvo Trucks cégekkel is, így ezek gépparkja is szerepelni fog a játékban olyan neves brandek és márkák mellett mint a John Deere, az IMPEX, a Koller, Komatsu, Pfanzelt vagy a Schwartzmüller. A Volvo gépei közül biztosan találkozni fogunk a Volvo L200H High Lift rakodógéppel, míg a John Deere gépek táborát a 843L-II és az FD55 favágó és kitermelő fogja gyarapítani. Az újdonságok nagy része az erdőgazdálkodás köré épül majd.

Új pálya is kerül majd a játékba, a Silverrun Forest szintén az erdőgazdálkodást fogja a középpontba helyezni. Különböző fajtájú fákat ültethetünk, de egy különleges kikötőt is építhetünk, ahol hajót is használhatunk. A készítők ígéretei szerint a bővítéssel negyvennél is több új gép és eszköz kerül a játékba, de az újdonságok teljes listája (beleértve az új játékelemeket és az új pályát is) az ötszázat is meghaladja majd. A Farming Simulator 22 Platinum Edition november 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22

Farming Simulator 22

Platform:

Fejlesztő: GIANTS Software

Kiadó: GIANTS Software

Forgalmazó: SAD Games

Megjelenés: 2021. november 22.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-3330/AMD FX-8320, 8 GB RAM, GeForce GTX 660/AMD Radeon R7 265 (min. 2 GB VRAM), 35 GB háttértár, 64-bites Windows 10 Home

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-5675C/AMD Ryzen 5 1600, 8 GB RAM, GeForce GTX 1060/Radeon RX 570 (min. 6 GB VRAM), 35 GB háttértár, 64-bites Windows 10 Home

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!